have hope.,

Snart hörni, snart är det sommar och allt vad det innebär. Jag måste medge att jag känner en svag längtan efter värme, sol, grönska etc. För även om jag gillar vintern, och det gör jag verkligen, så välkomnar jag sommaren med öppen famn.
Inte för att jag har några större planer för sommaren men jag tror att det kommer lösa sig ändå, till det bättre förhoppningsvis. Om du har något förslag på något jag kan ägna mig åt i sommar så uppskattas det. Simon pratar om att fara iväg på en roadtrip i augusti, men jag tror inte att jag känner för en sådan redan då, det skjuter jag på till senare. Jag misstänker att jag skulle behöva arbeta lite i sommar, för att kunna ha råd att leva och fara iväg på något litet äventyr. Vad sägs om bungy jump, det vore väl härligt?  oohhh..., jag vill, jag vill, jag vill.

Nu ska jag i alla fall skriva mitt tal, vi får se vad det blir om.


Ich mag dich nach wie vor, aber Ich sage nichts davon.
Ich gebe dich auf.


tovv

brum brum,

Den här helgen måste jag skatta som delvis bortkastad, jag spenderade nämligen åtaliga timmar med att sitte på en kurs inför skoterförarbevis. Något som sedan skaffades genom att svara rätt påminst 21 av 26 frågor, samtliga i 1, X, 2 -form. Skandalöst. Jag tror att jag hade kunnat klara mig på ca 2 timmars genomgång av regler m.m. Hur som helst så är det nu gjort och klarat. 

Något som jag tycker är lite underligt med skoter och förarbevis är att man inte får övningsköra, och det är i princip det enda fordon man inte får övningsköra med! Dessutom så kan man inte nekas skoterkortet på grund av dålig syn, så även om man är typ halvblind så får man ta det om man klarar det skriftliga provet. Galet! Tänk sen när dessa är ute och kör, och ser ingenting, det kan ju gå hur snett som helst. Suck suck.. 

Sen måste jag bara nämna alla de underliga filmsnuttar vi fick se. De tog i stort sett upp samma saker, lite regler, utrustning som är bra att ha, vad man ska tänka på, hur man klarar sig ifall det blir snöstorm etc. En film måste nästan ha varit ett projektarbete av någon gymnasieelev, det måste typ ha varit det. Aja, dem var roliga, särskilt musiken i en film som måste ha varit minst 20 år gammal. 

Hur som, en bra helg var det och nu är man tillbaka i lägenheten och försöker komma på något bra att hålla tal om på svenskan, går inge vidare. Engagemang och påverkan, borde ju inte vara så svårt. Nåväl, fotbollsträning ikväll, hur nu det ska gå.

Något att fundera på under kvällen -  vad gör man med ca 30 tomma toapappersrullar?

tovv

I say Hello,

No.1
hanging with the clowns

Another day in the sunshine, just like the others. I stay in bed for too long, eat my breakfast and feel sick. I run around for an hour or two, eat again and feel sick. I sit and stare on the computer screen for a while, music travels through my head.
Na na na na na na..got to get out..na na na...you sexy thing.
I sing along and feel bored, hope for something to change. I wait for better times, knowing they won't come. I send a textmessage, smiling at my functioning phone. I cut off roses, place them in a plastic bag. I turn my hat upside down, hit it twice. I dream about tomorrow, looking back at yesterday. I eat dinner and feel sick. I've made up my mind.

you say goodbye,.

RSS 2.0