Evighetstisdag

Tisdagar är längsta dagen på hela veckan! Även fast jag slutar tidigt, väldigt tidigt, så känns dagen så otroligt lång.
Särskilt nu, när jag väl kommit hem och duschat efter sista träningen, nu känns det som om det gått en evighet sen jag vaknade imorse. Denna evigheters evighet. Just nu vill jag bara lägga mig och försvinna i någon slags dvala, möjligen sömn. Så skönt. Jag skulle gärna lägga mig på golvet just nu och bara drömma mig bort, sluta ögonen och sova. Sova sova sova.

Men nu blir det till att repetera religion, eller islam för att vara mer exakt. Det finns fem grundpelare: tidebönen(Salat), fastan(Ramadan), vallfärden (Haddj), trosbekännelsen och den religiösa avgiften(Zakat). Yes, so far so good.


"Det finns ingen Gud utom Allah.
Och Muhammad är Guds sändebud"



I'm trying to focus on different things,
but I can only see you

Knäckeliknäck,


Jag längtar tills jul, fast egentligen längtar jag bara efter knäck.
Knäck knäck. Underbart gott!


Nåväl, ikväll blir det LUFF och fika. See you there?

Hug me,

Jag gillar kramar, jag älskar kramar och jag är ironisk. (So please don't hug me.)

This will indeed be a short one, since I'm off for lunch in only a few minutes. Panncakes it is, lovely panncakes..honestly, I wouldn't call them panncakes, I'd call them jelly-like-omelette, and luckily I won't have to eat them. I like having friends who joins me for lunch and enables me to actually eat something that won't make me vomit.

Todays main question; to hide or not to hide..

Jag är lite fundersam, vem känner jag i Gävle?
Ni får ursäkta mitt dåliga minne, men jag kan inte erinra mig om någon bekant i Gävletrakten.

Save me,.

Hur mycket skolarbete kan man egentligen ha? Det är galet. De kan seriöst inte förvänta sig att man ska hinna allt detta, det kan de bara inte göra. Väck mig, hjälp mig, rädda mig. Det går inte att göra allt detta på så kort tid. Verkligen inte.  Omöjligt.

Jag vill bara ut och rulla några gånger i snön, upp och ner för backen och kullarna här utanför. Det vore nånting det. Underbart. Eller, rulla? Nej, åka pulka vore desto bättre.

Pulka, swisch, skrana, swosch, snöboll - paff!

Det vill jag ha, nu med detsamma. Kasta en i ansiktet på mig så jag vaknar. Väck mig nu, jag har sovit alltför länge. Kom igen! I'm basically begging for it. Jag ber dig; väck mig, hjälp mig, rädda mig. Mun mot mun-metoden? Nej, det är lite överdrivet. Jag har inte drunknat. Jag andas fortfarande, svagt. Jag sover. Blundar. Drömmer.

Drömmer. Jag drömmer om dig, om mig - om oss. Nej, nu ljög jag. Jag drömmer om människor jag aldrig sett förut, om folk som kanske inte finns. Jag drömmer om sådant jag glömt när jag vaknar. När jag vaknar, om jag vaknar. Väck mig. Hjälp mig. Rädda mig.

tovv

Jag hatar det här..

Stress, stress och åter stress, suck. Dessutom en massa annat som tynger mig också, jag blir fullständigt galen. Tur att det finns kladdkaka hemma. Det hjälper. Nej, jag tröstäter inte - jag äter bara. Vore ju dumt annars, inte kan man tröstäta. Mat är till för att njutas.

Nåväl, nu har jag besök, så jag kanske inte ska sitta här. Film, film blir det ikväll. Prat prat blir det nog också, imorgon framförallt. Tror jag, vi får se. Jag vågar nog inte. Ja, jag erkänner - jag är feg.

I know that I might have made you mad, please forgive but I don't know where I'm at,...
I love to see your face.

tovv

En liten människa som hittat hit,

Du är duktig du, creds.
Jag tycker jag gjort det ganska uppenbart att jag har en globb, blogg menar jag. Bara man är lite nyfiken av sig och uppmärksam så borde man ha hittat den, tydligen inte. Som tur är har jag då en liten vän som har ögonen med sig och har hittat hit, välkommen. Du är söt du.

Borde jag kanske göra min röst än mer hörd? Visa än bättre att jag har denna bloggelibloggale? .. Nej ..

Nåväl, helgen då, hur har den varit:
Om du tar frossa, hunger, kyla och förvirring och rör om med en elvisp på högsta fart, den gegga som du får; det är min helg. Upphällt i en skål och toppat med glädje och vänskap. Mumsigt...

tovv

RSS 2.0